Hajdu László, a First Step Karrierépítési Tréning vezetõje
Főoldal A First Step veleje A Trénerről A First Step csomag Praktikus Kapcsolat Cikkek, anyagok Sitemap Jelentkezési lap


Hajdú László a First stepről
Hajdu László a First stepről

Iwiw megosztás

Hajdu László, a First Step Karrierépítési Tréning vezetõje

Trénerként és tanárként több, mint 16 éve foglalkozom kommunikációval, önmenedzseléssel, imázsépítéssel, PR-ral.

 

1990-ben végeztem az ELTE történelem-szociológia szakán. Egyetem alatt elvégeztem a Bálint György újságíró szakiskolát. Három év televíziós riporteri-szerkesztői munka után 1994-98 között a Hill and Knowlton amerikai PR ügynökségnél dolgoztam főtanácsadóként. Ezután két évig a PricewaterhouseCoopers könyvvizsgáló és adótanácsadó cég Marketing és Kommunikációs Igazgatója voltam.

 

1999 óta résztulajdonosa és igazgatója vagyok a fama PR kommunikációs tanácsadó ügynökségnek. Cégünk fő tevékenységi területe az imázsépítés, kommunikáció, self PR felépítése, szervezetfejlesztés, coaching.

 

Eddigi pályafutásom alatt számtalan tréninget szerveztem, és folyamatos tanácsadással, coaching-gal segítettem ügyfeleim munkáját. Közéjük tartozik a Pepsi Cola, a Procter & Gamble, a Tesco, a Telenor (ex Pannon GSM), a Johnson & Johnson, a Janssen-Cilag, a GlaxoSmithKline, a Novartis, az Organon, a Whirlpool, a Soros Alapítvány, a GE Capital (Budapest Bank), a Paksi Atomerőmű, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium.

 

Óraadóként hét évig tanítottam PR-t, kommunikációt, márkaépítést a Budapesti Gazdasági Főiskolán. Alapító tanára vagyok a Werk Stílus- és Filmakadémiának, ahol hasonló témakörökben tartok tréningeket, előadásokat. Számtalan konferencián, szemináriumon tartottam előadást, work-shop-ot.

 

Tovább: A First Step csomag, Praktikus Információk, Kapcsolat, Jelentkezési lap

Főoldal ::: Kapcsolat ::: Sitemap
Copyright © 2022 first-step.hu