A First Step programról
Főoldal A First Step veleje A Trénerről A First Step csomag Praktikus Kapcsolat Cikkek, anyagok Sitemap Jelentkezési lap


Hajdú László a First stepről
Hajdu László a First stepről

Iwiw megosztás

A First Step programról

Tartalom: pályakezdő tréning összefoglaló

"Succes is never an accident",

 

vagyis szabad fordításban: "A siker sohasem véletlen" – olvastam egy fiatal fiú pólóján. Abszolút egyetértek vele! A mai világban bárkiből bármi lehet! De a siker alapfeltétele, hogy megtaláld a saját utadat, mert különben könnyen elveszel a dzsungelben.

 

Még ha nem tudsz is róla, van egy személyes imázsod, márkád, amely úgy fejlődik, mint a kagylóban a gyöngy. Ez nem más, mint a benyomás, kialakult kép, amely mások előtt megjelenik, ha rád gondolnak, rólad van szó. Ami megkülönböztet Téged, ami felismerhető, egyediséget ad számodra.

 

A személyes márka egy része veled született, más része tanult, tapasztalt elemekből áll. Van egy jó hírem a számodra: ez bizonyos pontig fejleszthető, alakítható, változtatható. Főleg fiatalkorban!

 

Az iskolában rengeteg elméletet, törvényt, tételt, információt zsúfoltak a fejedbe, de egyvalami nagyon hiányzott a tanórákból: az önismeret, a személyiségfejlesztés, a személyes márka felépítése, a fellépés, a kommunikáció, a stílus. Viszont pont ezek azok az ismeretek, amelyek elengedhetetlenek a sikerhez.

 

Napjainkban ugyanis elképesztően megnőtt a személyiség szerepe az egész világon. Minden arról szól, ki vagy, hogyan kommunikálsz, mit mutatsz a külvilág felé, hogy tudod láttatni erényeidet, leplezni hibáidat, építeni identitásodat, sikeres tagja lenni a körforgásnak, nyomot hagyni a reális és virtuális térben.

 

A First Step Pályakezdő Tréning arról szól, hogyan tudod ezt a szerves fejlődést tervezni, építeni, és tudatosan felhasználni annak érdekében, hogy megtaláld a saját utad, sikeresen építsd fel és „add el” magad.

 

Röviden azon ismeretek gyakorlás útján való megszerzéséről szól, amelyeknek lényege az

énmárka,

self PR,

personal branding,

önmenedzselés felépítése és hatékony használata.

 

Végzős egyetemistaként, főiskolásként, pályakezdőként abban az életszakaszban vagy, amikor az iskola zárt világából kikerülsz a nagy betűs életbe, helyt kell állnod, meg kell mutatnod magad a felnőttek világában, most teszed meg azt a bizonyos "first step"-et.

 

A First Step Pályakezdő Tréning ezért Neked és rólad szól! Az elméleti tudás mellett most van szükséged az önismeretre, a tudatos karriertervezésre, személyes márkád felépítésére, kommunikációd csiszolására.

A First Step olyan kiscsoportos tréning-sorozat, amelynek során sok szerepléssel, gyakorlattal, példával, állandó kommunikációval és együttműködéssel sajátítod el és gyakorlod ezen képességeidet, az önmenedzselés fortélyait. Nem tankönyv ízű elmélet, hanem életből vett példák segítenek ahhoz, hogy kialakítsd és hatékonyan használd az énmárkádat.

 

Mindezen túlmenően a tréning-sorozat végére a résztvevőkből egy olyan kör jöhet létre, akik a jövőben a karrierépítés területén is segíthetik egymást.

 

Tovább: A Trénerről, A First Step csomag, Kapcsolat, Jelentkezési lap

Főoldal ::: Kapcsolat ::: Sitemap
Copyright © 2022 first-step.hu