Amit ajánlunk számodra: a First Step Karrierépítési csomag
Főoldal A First Step veleje A Trénerről A First Step csomag Praktikus Kapcsolat Cikkek, anyagok Sitemap Jelentkezési lap


Hajdú László a First stepről
Hajdu László a First stepről

Iwiw megosztás

Amit ajánlunk számodra: a First Step Karrierépítési csomag

Tartalom: tréning kurzus, tanácsadás, közösség

A First Step több, mint tréning. Négy, egymásra épülő elemből áll, amelyek együttesen ütős csomagot tesznek ki, és hatékonyan segítenek téged a pályakezdésben, karriered tervezésében, személyes márkád építésében, kapcsolatrendszered szélesítésben.

 

5 hetes tréning kurzus

5 alkalomból álló, 5 héten keresztül tartó kurzus. Heti egyszer 4 órás kiscsoportos (maximum 10 fő) tréning. Nem előadás, hanem gyakorlatok, beszélgetések, szereplések, közös elemezések. Minden interaktív, érdekes, izgalmas, személyedre és a csoportra szabott! A kurzus végén közös értékelés keretében megbeszéljük a tapasztalatokat.

 

Találkozás ismert emberekkel

A tréning sorozat utolsó – hatodik – eseményeként meghívunk egy, a program szempontjából releváns nagyvállalati vezetőt, ismert televíziós, művészeti személyiséget, esetleg sportolót. Vele kötetlen beszélgetés során ismerkedhetsz meg. Megtudhatod, hogy jutott el jelenlegi pozíciójába, miként építette fel a karrierjét, önmagát, mi alapján választja ki a munkatársait, milyen tanácsai vannak a Te számodra.

 

Folyamatos tanácsadás a kurzus után is

A tréning sorozattal – ha Te is így gondolod - nem ér véget a kapcsolatunk. A kurzus vége után 1 évig bármikor megkereshetsz személyesen, telefonon, vagy írásban. Örömmel várom jelentkezésedet, hogy segítsek Neked – akár négyszemközt - kommunikációs-, munkahelyi-, vagy karrierkérdésben.

 

Közösség alakul

A kapcsolatépítés a karriertervezés egyik kulcsa, nem lehet elég korán kezdeni. A tréning-sorozat a kapcsolatépítés elméleti tudnivalói mellett elősegíti, hogy Ti, a végzettek élő közösséget alkossatok a kurzus után is. Társaid téged is segíthetnek az elhelyezkedésben, kapcsolatépítésben, karrierépítésben. És ez kölcsönös! Évente First Step Klubnapot szervezünk, ahol minden végzettel találkozhatsz, megoszthatod tapasztalataidat, ötleteidet, kapcsolatot építhetsz és ápolhatsz! Folyamatosan kapsz Hírlevelet a témába vágó információkkal, hírekkel, tanácsokkal. Blogolunk, fórumolunk.

 

Mindez megsokszorozza a lehetőségét egy jó állás megtalálásának. Légy egy élő közösség tagja!

 

Tovább: Praktikus Információk, Kapcsolat, Jelentkezési lap

Főoldal ::: Kapcsolat ::: Sitemap
Copyright © 2022 first-step.hu